Activitats


ENTRENAMENTS

El Club d’Atletisme Puçol compta amb un entrenador professional que dirigix les sessions d’entrenament dels socis i prepara els plans específics per a cada un d’ells en funció dels seus objectius i necessitats. Els entrenaments del club són els dimarts, dijous i divendres, de 20 a 21 hores, en les pistes d’atletisme del Poliesportiu Municipal de Puçol.

CARRERES

El Club d’Atletisme Puçol és l’organitzador, gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Puçol, de les dos proves atlètiques que se celebren en el municipi: el Gran Fons “Vila de Puçol”, de 15km, que té lloc a l’abril i la “Volta a peu”, de 5km, que es disputa al setembre, durant les Festes Patronals de la localitat. A més, el club també és co-organitzador de la carrera de muntanya GR10-Xtrem, de 93km, entre Puçol i Andilla.

DIA DEL CLUB

Una vegada a l’any, el club organitza una jornada de convivència i trobada entre tots els socis i sòcies del club. Les activitats s’inicien amb un entrenament matinal, seguit d’un esmorzar i una dinar de germandat.

COMPETICIONS I VIATGES

El club fomenta la participació en les distintes competicions d’atletisme subvencionant una sèrie de carreres a l’any, amb l’objectiu de motivar els socis a la consecució dels seus objectius i, de pas, projectar la imatge del club a través de les equipacions oficials. A més, el club organitza periòdicament viatges per a participar en carreres populars per tota Espanya.

MILLORS MARQUES I COMPTAQUILÒMETRES

Amb la finalitat de premiar l’esforç dels atletes del club i fomentar la camaraderia i l’afany de superació, el Club premia les millors marques de l’any aconseguides pels seus corredors. A més, també hi ha un campionat intern anomenat “Comptaquilòmetres”, que premia els atletes que més quilòmetres sumen al llarg de l’any en competicions esportives.

EIXIDES SENDERISTES

La secció de senderisme del Club d’Atletisme Puçol són un grup molt nombrós i especialment actiu. Disfruten practicant esport en plena Naturalesa i recorren tots els parcs naturals de la Comunitat i de fora d’ella. El club organitza cada mes excursions en grup i amb autobús a algun paratge d’interés per a practicar senderisme.


Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers que ens permeten oferir els nostres servicis. A l'utilitzar els nostres servicis, acceptes l'ús que fem de les cookies.
Ho entenc
x