Escola municipal


Una de les prioritats del Club d’Atletisme Puçol és la promoció i el foment de l’esport base. Per a qualsevol xiquet o xiqueta, la pràctica de l’atletisme, en qualsevol de les seues múltiples disciplines, constituïx un reforç de gran ajuda per a la seua educació i la seua formació.

L’Ajuntament de Puçol posa al servici de tots el veïnat una Escola Municipal d’Atletisme on els més menuts poden iniciar-se en la pràctica d’este esport. Els entrenaments, dividits en grups d’edat de 7 a 12 anys i de 12 a 16 anys, es realitzen en les pistes d’atletisme del Poliesportiu de Puçol.

A més, els xavals de l’Escola Municipal d’Atletisme que formen part del Club d’Atletisme Puçol poden participar en competicions oficials amb el nom del club, tenen la seua pròpia equipació oficial i un entrenador professional els acompanya i els assessora en tots els tornejos i campionats en què vullguen participar.

Volta a peu infantil (381)


Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers que ens permeten oferir els nostres servicis. A l'utilitzar els nostres servicis, acceptes l'ús que fem de les cookies.
Ho entenc
x